ການລຶບບັນຊີ ແລະ ຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວ

ທ່ານສາມາດຂໍລຶບບັນຊີ ແລະ ຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວຂອງທ່ານໄດ້ທຸກເວລາ ໂດຍຕິດຕໍ່ທີມງານຂອງພວກເຮົາ. ເມື່ອລຶບແລ້ວຈະບໍ່ສາມາດກູ້ຄືນໄດ້.